Välkommen till Sara Hedfors hemsida!                                     

Väkommen till min enkla hemsida. Innehållsförteckning ser du nedan och i menyn till vänster. Den här hemsidan kom först till i och med en kurs jag läste vid Uppsala Universitet där ett kapitel html-kodning ingick. Så jag började så smått bygga upp sida efter sida, och det har jag fortsatt med sedan dess. Det betyder att vissa av sidorna är mycket gamla, jag började när jag var 20 år... Nu för tiden uppdaterar jag nästan bara släktforsk-sidan. Som kuriosa kan nämnas att hela sidan enbart är html-hack, inget css, php, java etcetera finns att finna...

» På sidan om mig har jag skrivit lite om mig själv (logist va?). Där finns också mitt CV och en lista över alla kurser jag läst.
» På sidan om teknik och data finns lite diverse projekt jag har haft i ämnet. Nyaste tillskotten är SpinLED (en display som består av en rad lysdioder monterade på en halvcirkel, när den snurrar har du en sfärisk display) samt Lane Finder Software.
» Jag har en sida med sköna citat från diverse böcker jag läst.
» Du får väldigt gärna skriva en snutt i min gästbok om du har lust.
» Sedan har jag ett litet länkgalleri.
» Jag släktforskar lite då och då och på min släktforskarsajt kan du se resultatet.

| Om du inte ser en meny, klicka då här. |

Vad är det här?
[mystisk pryl]    Läs mer och lämna ditt förslag här!
Vad är det här för pryl? Om du vet eller har en idé, berätta vad du tror! Om du inte vet, dela gärna med dig av den här sidan och bilden till andra, så kanske mysteriet kan lösas...:-)

Jag hittade den i min pappas garage när vi rensade, och blev nyfiken på vad det kunde vara för mystisk pryl. Någon har uppenbarligen lagt ner tid och energi på att "tillverka" den, så den måste ju ha något syfte.

     Sara Hedfors's Facebook Profile

Sara's profile at LinkedIn
http://se.linkedin.com/in/sarahedfors


Aktuella spårrapporter

Nu är vintern här! Här nedan har jag samlat de senaste skidspår-rapporterna från närområdet där jag bor, andra ställen i Uppsala som jag brukar åka skidor på samt den allra senaste rapporten från Uppsala län respektive hela Sverige...


__________________________________________________
Njut av livet! Du vet aldrig hur länge det varar...


Valid HTML 4.01!

Google